Δωρεάν Βιβλίο "Απορίες για την Κυστική Ίνωση..όσα θα θέλατε να ρωτήσετε"

Δωρεάν Βιβλίο "Απορίες για την Κυστική Ίνωση..όσα θα θέλατε να ρωτήσετε"

Σας ενημερώνουμε ότι πρόσφατα εκδόθηκε από το Σύλλογο μας  το βιβλίο με τίτλο: «Απορίες για την Κυστική Ίνωση… όσα θα θέλατε να ρωτήσετε». Το βιβλίο αυτό είναι το πρώτο βιβλίο στην Ελληνική γλώσσα, όπου με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων, παρέχονται στον αναγνώστη επικαιροποιημένες και αξιόπιστες πληροφορίες για το νόσημα, την αντιμετώπισή του και την καθημερινότητα των ασθενών, όπως αυτή διαμορφώνεται πλέον με τις νέες θεραπείες.

Για την έκδοση  αυτού του βιβλίου, σημαντική ήταν η συμβολή της δρ Ιωάννας Λούκου, Παιδιάτρου και Συντονίστριας Διευθύντριας του Τμήματος Κυστικής Ίνωσης στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία των Αθηνών που επιμελήθηκε τα κείμενα που συνέταξε η πρόεδρος του Συλλόγου μας, Αγγελική Πρεφτίτση, η οποία βάσει της εμπειρίας της και της συνεχούς επικοινωνίας της με τους ασθενείς, επέλεξε κάποια από τα πιο σημαντικά θέματα και ερωτήματα που ενδιαφέρουν τους ασθενείς και το κοινό.

Για την δράση αυτή του συλλόγου μας που είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της φετινής ενημερωτικής μας καμπάνιας,  θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας Aegean Airlines, GRC Tech, Ask-Pharma, Οδό δημιουργίας και Vertex Pharmaceuticals, χωρίς την συνδρομή των οποίων θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της.

Το βιβλίο διατίθεται δωρεάν από το Σύλλογο μας, και σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες της Ελλάδας. Όσοι είναι εγγεγραμμένοι ως μέλη στον σύλλογό μας, μέσα στο επόμενο διάστημα θα παραλάβουν δωρεάν το βιβλίο αυτό ταχυδρομικά. Επίσης, όσοι επιθυμούν την παραλαβή του βιβλίου, μπορούν να επικοινωνήσουν με το σύλλογο μας, είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2310422530, είτε μέσω  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., προκειμένου να τους αποσταλεί δωρεάν το βιβλίο.


Subscribe
Subscribe to our chanel

CFA WorldWide - Links

0
ανακαλύπτεται το γονίδιο
0%
των Ευρωπαίων είναι φορείς της νόσου
0+
χιλιάδες φορείς στην Ελλάδα
0#
κληρονομική νόσος της λευκής φυλής