1ο Σεμινάριο Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας

07-12.04.2008: Σεμινάριο Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας με τον Jean Chevaillier και την Martine Bosschaerts, Ξενοδοχείο «Φιλίππειο», Θεσσαλονίκη.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, από τις 7.4.2008 έως τις 12.4.2008 εκπαιδευτικό σεμινάριο αναπνευστικής φυσικοθεραπείας στο Ξενοδοχείο «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ», στη Θεσσαλονίκη, το οποίο οργάνωσε ο Σύλλογος για την Κυστική Ίνωση. Το σεμινάριο απευθύνονταν σε κλειστό αριθμό φυσικοθεραπευτών και το παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον 30 φυσικοθεραπευτές από όλη την Ελλάδα και  την Κύπρο.

Εισηγητής ήταν ο διεθνούς φήμης Βέλγος φυσικοθεραπευτής Jean Chevaillier, ο οποίος μαζί με τη σύζυγο του Martine Bosschaerts παρουσίασαν όλες τις νεώτερες τεχνικές αναπνευστικής φυσικοθεραπείας, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, 50 ασθενείς με Κυστική Ίνωση είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν το σωστό τρόπο αναπνευστικής φυσικοθεραπείας που ενδείκνυται για την περίπτωση τους, ενώ οι τριάντα φυσικοθεραπευτές είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν πρακτικά τις γνώσεις που αποκόμισαν και να εφαρμόσουν στην πράξη την εμπειρία που μοιράστηκε μαζί τους ο Jean Chevaillier.


 • Subscribe
  Subscribe to our chanel

  CFA WorldWide - Links

  0
  ανακαλύπτεται το γονίδιο
  0%
  των Ευρωπαίων είναι φορείς της νόσου
  0+
  χιλιάδες φορείς στην Ελλάδα
  0#
  κληρονομική νόσος της λευκής φυλής