Φιλανθρωπική Συναυλία με την Σ.Ο.Ν.Ε.

Φιλανθρωπική Συναυλία με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος και την φιλική συμμετοχή του Γιάννη Βαρδή και του Γιώργου Λιανού, Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, 15.3.2014.

Στις 15 Μαρτίου  2014 πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος και την φιλική συμμετοχή του Γιάννη Βαρδή και του Γιώργου Λιανού. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και κυριολεκτικά πάλλονταν επί δυο ώρες από ζωντάνια, ρυθμό και τις υπέροχες μελωδίες της ορχήστρας, της χορωδίας και των τραγουδιστών. Όλα τα έσοδα από την συναυλία διατέθηκαν στο σύλλογο μας και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να βοηθήσουν ασθενείς με Κυστική Ίνωση. Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος αποτελείται από περισσότερα από 100 παιδιά από όλη την Ελλάδα, ηλικίας (8 -27 ετών) και διευθύνεται από τον Μαέστρο Βαγγέλη Αραμπατζή. Το ρεπερτόριο περιελάμβανε διάφορα τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών, όπως Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Λοΐζου και άλλων. Πέρα από τους τραγουδιστές Γιώργο Λιανό και Γιάννη Βαρδή που ήρθαν από την Αθήνα αφιλοκερδώς για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή, τραγούδησαν και η Όλγα Νεράντζη, η Αθηνά Πέϊου και η Χριστιάνα Τσουμίτα.

Πριν ξεκινήσει η συναυλία, η πρόεδρος του Συλλόγου μας, Αγγελική Πρεφτίτση, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχαριστίες:

img_10_mar14
img_41_mar14
 • img_10_mar14
 • img_41_mar14

 • Subscribe
  Subscribe to our chanel

  CFA WorldWide - Links

  0
  ανακαλύπτεται το γονίδιο
  0%
  των Ευρωπαίων είναι φορείς της νόσου
  0+
  χιλιάδες φορείς στην Ελλάδα
  0#
  κληρονομική νόσος της λευκής φυλής