4η Ημερίδα Κυστικής Ίνωσης

4η Ημερίδα Κυστικής Ίνωσης

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Caravel  στην Αθήνα η 4η Ημερίδα Κυστικής Ίνωσης, από το Τμήμα Κυστικής Ίνωσης του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Η ημερίδα απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες υγείας και σε προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές και η εγγραφή και παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Το επιστημονικό πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα θέματα όπως: το Εθνικό Πρόγραμμα Νεογνικού Ανιχνευτικού Ελέγχου για την Κυστική Ίνωση, τα νεότερα δεδομένα από τη γονιδιακή και τις mRNA θεραπείες, η  πρόσβαση των ασθενών σε ορφανά φάρμακα, οι  μεταμοσχεύσεις ήπατος και άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα  που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας θα γίνει μόνο με φυσική παρουσία. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέλθουν στο χώρο διεξαγωγής για την εγγραφή τους ή να πραγματοποιήσουν την προεγγραφή τους ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.events.gr Στους συμμετέχοντες θα σταλεί ηλεκτρονικό barcode που θα πρέπει να σαρώνουν κατά την είσοδό τους στην αίθουσα.

Για περισσότερα και για το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.


Subscribe
Subscribe to our chanel

CFA WorldWide - Links

0
ανακαλύπτεται το γονίδιο
0%
των Ευρωπαίων είναι φορείς της νόσου
0+
χιλιάδες φορείς στην Ελλάδα
0#
κληρονομική νόσος της λευκής φυλής