• Κάνε δωρεά και στήριξε το Σύλλογο μας στο έργο του

Κάνε δωρεά και στήριξε το Σύλλογο μας στο έργο του

Τις τελευταίες μέρες, πέρα από τη συνήθη ενημέρωση για θέματα της πάθησης μας, προσπαθούμε καθημερινά να σας ενημερώνουμε εγκαίρως για ό,τι νεώτερο μαθαίνουμε για τον κορωνοιό, τα μέτρα για την πρόληψη της μετάδοσης του, καθώς και για τις αλλαγές/πληροφορίες που μας παρέχονται προκειμένου να κάνουν πιο εύκολη την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε όλοι, ζώντας σε κατάσταση καραντίνας.
Μιας και μένουμε στο σπίτι λοιπόν και με δεδομένο ότι οι τράπεζες ανακοίνωσαν χθες ότι η πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, νερού κλπ γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και δεν δέχονται πλέον συναλλαγές με μετρητά, να σας υπενθυμίσουμε και εμείς ότι από τον υπολογιστή σας, το tablet ή το κινητό σας μπορείτε να καταθέσετε ηλεκτρονικά την ετήσια συνδρομή σας στο σύλλογο μας, που για φέτος έχει οριστεί στο ποσό των είκοσι (20) ευρώ, προκειμένου να συμβάλετε και σεις στο έργο μας και στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για όλους μας. Ο κύριος πόρος του σωματείου μας είναι οι συνδρομές των μελών μας και οι δωρεές με τις οποίες καλύπτουμε τις δαπάνες για τις λειτουργικές ανάγκες του συλλόγου μας. Ο λογαριασμός του Συλλόγου τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς με ΙΒΑΝ GR 02 0171 076000 6076 040030 521.
Σας παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης να γράφετε το ονοματεπώνυμο σας για να μπορεί ο ταμίας να κόψει την απόδειξη στο όνομα σας και να σας την στείλει ταχυδρομικά. Η κατάθεση μπορεί να γίνει και μέσω της εφαρμογής paypal
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Subscribe
Subscribe to our chanel

CFA WorldWide - Links

0
ανακαλύπτεται το γονίδιο
0%
των Ευρωπαίων είναι φορείς της νόσου
0+
χιλιάδες φορείς στην Ελλάδα
0#
κληρονομική νόσος της λευκής φυλής